Geoportaal van Wallonië

WalOnMap

 
Walonmap, is een belangrijke bron voor Mijn Perceel m.b.t. de geografische informatie van gebouwen en percelen in Wallonië.

Mijn Perceel biedt een interactieve kaart met vergelijkbare functionaliteiten als die van de Walonmap. Beide maken gebruik van dezelfde broninformatie afkomstig van het kadaster. Dit betekent dat je bijvoorbeeld overstromingsgebieden kunt identificeren via onze Geo-tool en toegang hebt tot kadastergegevens van Wallonië, allemaal binnen de Mijn Perceel omgeving.
n aanreiken.

Over WalOnMap

Walonmap, het geoportaal voor geografische en stedenbouwkundige gegevens van het Wallonië, biedt gebruikers op een intuïtieve en slimme manier toegang tot essentiële geografische gegevens en diensten. Dit geoportaal is bedoeld voor een breed publiek, variërend van individuele burgers op zoek naar bouwgrond tot overheidsinstanties, organisaties en bedrijven die geografische informatie nodig hebben voor hun activiteiten. Walonmap voorziet in een uitgebreid scala aan gegevens, diensten en toepassingen, allemaal toegankelijk via een gebruiksvriendelijke kaartweergave.

Geografische informatie speelt een cruciale rol in tal van ruimtelijke disciplines en vakgebieden. Walonmap stelt gebruikers in staat om gegevens uit diverse bronnen te integreren en inzicht te krijgen in de eigenschappen en bruikbaarheid van locaties, alles via de Walonmap-kaart. Dit geoportaal maakt geografische informatie in Wallonië eenvoudig toegankelijk en bruikbaar voor verschillende doelgroepen.

Op Walonmap vindt u informatie over percelen, gebouwen, wegen, rivieren en diverse interessante locaties zoals sportfaciliteiten, scholen en zorginstellingen, allemaal beschikbaar via de Walonmap-kaart. Bovendien biedt de website luchtfoto’s, historische gegevens, milieugegevens, gewestplannen en gedetailleerde wegbeschrijvingen, evenals de mogelijkheid om overstromingsgebieden op de Walonmap-kaart te identificeren.

Interesse gewekt?

Betrouwbaar en kostenefficiënt alle perceelinformatie voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Contact

Smederijstraat 32/unit 15
2960 Brecht