Voor wie is Mijn Perceel

Notariaat België

Voor de notaris die een optimale interne werking nastreeft, biedt Mijn Perceel een betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke software die alle vereiste geografische info over een perceel of goed aanlevert. En dit binnen enkele minuten tijd.

Residentiële projectonwikkelaars

Voor projectontwikkelaars op zoek naar nieuwe projectgronden voor verkavelingen, nieuwbouw- of renovatieprojecten, herbestemmingen van leegstand of erfgoed, en zo veel meer, biedt Mijn Perceel een belangrijke hulp bij het vinden, screenen en behandelen van nieuwe, potentiële projecten.  

Industriële projectonwikkelaars

Voor projectontwikkelaars actief in het realiseren, renoveren of herbestemmen van commercieel of industrieel vastgoed is Mijn Perceel een onmisbare tool in het vinden van de juiste percelen of gebouwen. Daarnaast zijn de screeningfuncties zeer handig om snel alle geografische informatie op te zoeken.

Vastgoedmakelaars

Voor de professionele, vooruitstrevende makelaar die graag onafhankelijk en tijdsefficiënt te werk gaat en extra service nastreeft, biedt Mijn Perceel een optimalisatie van de interne werking. Zowel voor residentiële als commerciële makelaars biedt Mijn Perceel enkele belangrijke concurrentiële troeven.

Studiebureaus

Landmeters

Voor landmeters die graag op een professionele manier te werk gaan biedt Mijn Perceel een gebruiksvriendelijke software om snel alle relevante geografische informatie op te vragen en te beheren in een gepersonaliseerd dashboard.

Architecten, studiebureaus, Fiber Installatiebedrijven, wegeniswerken, en andere vastgoedprofessionals.

Voor verschillende actoren actief in of betrokken bij vastgoedrealisaties, grondwerken of wegeniswerken, stabiliteitsingenieurs of andere studiebureaus, kunnen de toepassingen ontwikkeld door Mijn Perceel een meerwaarde betekenen. Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.   

Interesse gewekt?

Betrouwbaar en kostenefficiënt alle perceelinformatie voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Contact

Smederijstraat 32/unit 15
2960 Brecht