Over mijn perceel

Hoe het begon

In 2016 vroegen notarissen van Celis, Celis en Liesse uit Antwerpen zich af of het tijdrovende handmatige knip- en plakwerk op overheidswebsites geautomatiseerd kon worden. In juni 2017 werd “Mijn Perceel” gelanceerd, een innovatieve applicatie die informatie van verschillende websites consolideert door simpelweg een Capakey of adres in te voeren. Dit automatiseringsproces werd toegejuicht in de notariële sector vanwege de enorme tijdsbesparing en precisie. “Mijn Perceel” kan een volledig document in slechts 4-5 minuten genereren, terwijl medewerkers voorheen handmatig 30-40 minuten nodig hadden. De impact op de notariële sector is aanzienlijk.

Mijn Perceel 2.0

In 2020 heeft Mijn Perceel op verzoek van projectontwikkelaars en landmeters een aanzienlijke upgrade ondergaan, resulterend in Mijn Perceel 2.0. Deze geavanceerde versie biedt uitgebreide visualisatie van percelen en omliggende gebieden, introduceert de “Special”-feature voor omgevingschecks, stelt gebruikers in staat om historische gegevens te raadplegen en biedt een persoonlijk klantportaal via mijnbedrijf.mijnperceel.be. Dit alles is beschikbaar voor percelen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Deze verbeteringen hebben de toegang tot geografische informatie in België aanzienlijk vereenvoudigd en verbeterd.

Introductie van de Prospectietool

In juni 2023 wordt de Prospectietool gelanceerd, een wederom baanbrekende tool die je in staat stelt om alle percelen of gebouwen in Vlaanderen, Brussel of Wallonië die aan jouw zoekcriteria voldoen op te roepen en te visualiseren. De tool biedt de mogelijkheid voor prospectie op basis van criteria zoals grootte van percelen en gebouwen, bebouwd of onbebouwd. De resultaten van de prospectie worden zowel op het scherm weergegeven als beschikbaar gesteld in lijstvorm, waardoor gebruikers snel en efficiënt toegang krijgen tot relevante informatie.

Ons team voor de toekomst

Samen met het Mijn Perceel Team richten we onze blik op toekomstige mogelijkheden om ons softwarepakket te verbeteren. We luisteren naar onze klanten, begrijpen hun behoeften en vragen, en zetten ons dagelijks in om hen optimaal van dienst te zijn. Ons doel is om de efficiëntie en automatisering van werkzaamheden in de vastgoedsector te verbeteren en te ondersteunen. We blijven streven naar innovatie en het leveren van oplossingen die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze zelfs overtreffen.

Interesse gewekt?

Betrouwbaar en kostenefficiënt alle perceelinformatie voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Contact

Smederijstraat 32/unit 15
2960 Brecht