Geoportaal van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

BruGis

 
BruGis, is een belangrijke bron voor Mijn Perceel m.b.t. de geografische informatie van gebouwen en percelen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De software van Mijn Perceel haalt en analyseert gegevens van BruGis, inclusief informatie van het kadaster. Deze gegevens worden vervolgens gelinkt aan andere bronnen om de informatie verder te interpreteren en uitgebreidere toepassingen te bieden dan wat BruGis via zijn kaarttool kan aanreiken.

Over BruGis

BruGis, het geoportaal voor geografische en stedenbouwkundige gegevens van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest biedt gebruikers op een intuïtieve en slimme manier toegang tot essentiële geografische gegevens en diensten. Dit geoportaal is bedoeld voor een breed publiek, variërend van individuele burgers op zoek naar bouwgrond tot overheidsinstanties, organisaties en bedrijven die geografische informatie nodig hebben voor hun activiteiten. BruGis voorziet in een uitgebreid scala aan gegevens, diensten en toepassingen, allemaal toegankelijk via een gebruiksvriendelijke kaartweergave.

Geografische informatie speelt een cruciale rol in tal van ruimtelijke disciplines en vakgebieden. BruGis stelt gebruikers in staat om gegevens uit diverse bronnen te integreren en inzicht te krijgen in de eigenschappen en bruikbaarheid van locaties, alles via de BruGis -kaart. Dit geoportaal maakt de geografische informatie voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest  eenvoudig toegankelijk en bruikbaar voor verschillende doelgroepen.

Op BruGis vindt u informatie over percelen, gebouwen, wegen, rivieren en diverse interessante locaties zoals sportfaciliteiten, scholen en zorginstellingen, allemaal beschikbaar via de BruGis -kaart. Bovendien biedt de website luchtfoto’s, historische gegevens, milieugegevens, gewestplannen en gedetailleerde wegbeschrijvingen, evenals de mogelijkheid om overstromingsgebieden op de BruGis -kaart te identificeren

Interesse gewekt?

Betrouwbaar en kostenefficiënt alle perceelinformatie voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Contact

Smederijstraat 32/unit 15
2960 Brecht